Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Спілкування з героями Великої Вітчизняної - це уроки мужності

Спілкування з героями Великої Вітчизняної - це уроки мужності

Заступник голови Харківської облдержадміністрації Василь Хома відвідав Героя Радянського Союзу Бориса Ілліча Шестерніна і привітав його з наступаючим святом. Він вручив вітальну адресу, подарунки та квіти від голови ХОДА Михайла Добкіна.

"Неможливо переоцінити Ваш внесок у Перемогу, - підкреслив Василь Васильович. - Наше покоління виховувалося на бойовіх подвигах і традиціях ветеранів Великої Вітчизняної. Ви своїм прикладом навчили нас патріотизму, а наш обов’язок - передавати це почуття обов'язку перед Батьківщиною новим поколінням. Дуже важливо, щоб такі події не стиралися з пам'яті народу".
Василь Хома вручив ветерану ювілейну медаль "65 років Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-45 рр.". Борис Ілліч подякував за увагу та турботу.
"Спілкування з героями Великої Вітчизняної - це уроки мужності", - вважає Василь Хома. І дійсно, штурман ланки 20-го гвардійського авіаполку гвардії старший лейтенант Борис Ілліч Шестернін зробив близько 300 бойових вильотів, брав участь в обороні Москви, визволенні Харкова, штурмі Кенінсберга, Будапешта, Праги і Берліна. Він нагороджений орденом Червоної Зірки та Бойового Червоного Прапора, Великої Вітчизняної війни I ступеню, медаллю Золота Зірка.