Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Аварійний колектор в Чугуєві вимагає капітального ремонту у цьому році

Заступник голови ХОДА з питань життєзабезпечення Валентин Дулуб ознайомився зі станом колектора, який обрушився в Чугуєві в лютому минулого року. Напередодні ухвалення обласного бюджету Валентин Григорович вивчив "на місцях" ситуацію з недобудованими і аварійними об'єктами в Харківському регіоні, щоб мати чітке уявлення про їх стан, і визначити, куди потрібно направити бюджетні кошти в першу чергу.

Колектор проходить через центральну вулицю Чугуєва і продовжує руйнуватися. Тільки за останній місяць він обвалювався тричі.
"На знімках колектора, які робили працівники "Харківкомуночиствод" після аварії, видно, наскільки серйозні там ушкодження. Я вивчив проектно-кошторисну документацію реконструкції споруди. На ці роботи потрібен 1 млн. 729 тис. грн. Таких коштів у місцевому бюджеті Чугуєва немає. Необхідно докласти максимум зусиль з боку обласної адміністрації, місцевого самоврядування, районної адміністрації, щоб колектор був відремонтований в цьому році, щоб уникнути там надзвичайних ситуацій", - підкреслив Валентин Дулуб.