Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Більше 1,3 тис. безробітних взяли участь в оплачуваних громадських роботах з благоустрою пам’ятних місць ВВВ

Більше 1,3 тис. безробітних взяли участь в оплачуваних громадських роботах з благоустрою пам’ятних місць ВВВ

За інформацією заступника голови ХОДА Ігоря Шурми, в рамках виконання заходів з святкування 65-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні в оплачуваних громадських роботах з благоустрою братських могил, пам’ятників, меморіалів та пам’ятних місць в Харківській області взяли участь 1316 безробітних.

На заробітну плату використано 572,18 тис.грн., в т.ч. з Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування – 567,98 тис.грн., місцевого бюджету – 1,3 тис.грн., роботодавців – 2,9 тис.грн.

Зокрема, такі роботи активно проводилися у Великобурлуцькому, Барвінківському, Шевченківському, Валківському, Зачепилівському, Балаклійському, Близнюківському, Дворічанскому, Краснокутському, Печенізькому районах.

За рахунок коштів роботодавців безробітні брали участь в роботах з благоустрою пам’ятника воїнам-визволителям в с.Радгоспне Близнюківського району, пам’ятників загиблим воїнам в с.Павлівка Краснокутського району та смт.Печеніги. За рахунок коштів місцевого бюджету громадські роботи були організовані Дворічанською селищною радою.

Як зазначив Ігор Шурма, розумно організовані громадські роботи сприяли благоустрою меморіалів, братських могил та пам’ятників Великої Вітчизняної війни.