Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківські студенти вшанували подвиг ліквідаторів чорнобильської катастрофи легкоатлетичним пробігом "Чорнобильський набат"

26 квітня 2010 року в Молодіжному парку м. Харкова відбувся легкоатлетичний пробіг "Чорнобильський набат", котрий було проведено з метою збереження в пам’яті поколінь подвигу ліквідаторів чорнобильської катастрофи та пропаганди здорового способу життя серед учнівської та студентської молоді.

Керівництво по проведенню цього заходу здійснювало Управління з питань фізичної культури Харківської міської ради, Харківське обласне управління з фізичного виховання та спорту разом з Харківської обласної спортивною суспільною організацією "СВС".
В змаганнях взяли участь 115 учнів з 23-х загальноосвітніх навчальних закладів та 179 студентів з 17 вищих навчальних закладів І-ІV рівнів акредитації. Найбільш активними виявились спортсмени вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації. Кращий час показали студенти Патентно-комп’ютерного коледжу, Електромеханічного технікуму та Машинобудівного коледжу.