Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Державне підприємство не може бути боржником. Ігор Шурма

Державне підприємство не може бути боржником. Ігор Шурма

Головним питанням засідання управління праці та соціального захисту населення Харківської обласної державної адміністрації стала заборгованість з виплати заробітної плати працівникам державних установ. «Державне підприємство не може бути боржником. Ви повинні докласти всіх зусиль для врегулювання цієї ситуації. Кожен з Вас їздить по підприємствах, спілкується з людьми, пише купу листів на одну й ту ж тему, але це не приносить результатів. Об'єднуйтесь в один соціальний блок по всій області, Харківська облдержадміністрація вас завжди підтримає. Якщо Ви працюєте на державних підприємствах, де є заборгованість з виплати заробітної плати, піднімайте це питання. Говоріть, що робить Ваша дирекція для вирішення цієї проблеми», - констатував під час засідання заступник голови ХОДА Ігор Шурма.    

У засіданні взяли участь: заступник голови ХОДА Ігор Шурма, заступник голови обласної ради Вікторія Казакова, в.о.заступника міського голови - директор Департаменту охорони здоров'я та соціальних питань Харківської міської ради Світлана Горбунова-Рубан, начальники галузевих управлінь ХОДА, начальники управлінь праці та соціального захисту населення райдержадміністрацій, директора будинків-інтернатів та системи соціального захисту населення, директора територіальних центрів соціального обслуговування та представники громадських організацій.

Під час зустрічі обговорювалися питання: «Про стан колективно - договірного врегулювання трудових відносин на підприємствах, установах та організаціях області»,«Про стан дотримання фінансово-бюджетної дисципліни установами та організаціями системи соціального захисту населення області та заходи щодо її посилення» та «Про влаштування на державне утримання до будинків - інтернатів області громадян похилого віку, які мають дітей працездатного віку».