Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У залі нового пасажирського терміналу Харківського аеропорту відкрився Міжнародний аерофорум

У залі нового пасажирського терміналу Харківського аеропорту відкрився Міжнародний аерофорум

Сьогодні в новому терміналі аеропорту "Харків" відбулося відкриття Міжнародного аерофоруму. Високий рівень події відкриває Харкову унікальну можливість продемонструвати всьому світу прогрес в підготовці до чемпіонату Європи з футболу в 2012 році.  

"Ми готуємося прийняти Євро 2012 і усвідомлюємо той факт, що до нас приїдуть тисячі уболівальників з інших країн. Уболівальники і гості міста приїдуть всього на декілька днів. А те, що ми підготуємо до Чемпіонату світу з футболу в місті і регіоні, приноситиме користь ще багато років.

Усім учасникам аерофоруму бажаю максимально вдало провести переговори, підписати необхідні угоди і отримати позитивні результати від спілкування", - звернувся до учасників і гостей Міжнародного аерофоруму голова Харківської обласної державної адміністрації Михайло Добкін.

На сьогодні Харків – лідер з підготовки і будівництва спортивних об'єктів, розвитку інфраструктури. У цьому процесі Перша столиця стабільно показує приклад злагодженої командної гри, і на усіх етапах увага і підтримка Уряду дозволяють нарощувати темпи підготовки.