Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Олег Синєгубов відзначив харківських спортсменів, які представляють Україну на міжнародних чемпіонатах

Олег Синєгубов відзначив харківських спортсменів, які представляють Україну на міжнародних чемпіонатах

Начальник Харківської ОВА вручив переможцям почесні грамоти.

Відзнаки отримали майстер спорту міжнародного класу України з греко-римської боротьби Михайло Вишневецький та член національної Дефлімпійської збірної команди України, Заслужений майстер спорту з карате серед спортсменів з порушеннями слуху Олександр Черняєв.

Михайло Вишневецький 14 березня завоював золоту медаль на Чемпіонаті Європи U23, який проходив у Румунії, та став чемпіоном у ваговій категорії до 130 кілограмів. Олександр Черняєв став бронзовим призером на змаганнях Karate 1-Series A, які відбулися середині березня в Туреччині.

«Харківська обласна військова адміністрація підтримує спортсменів, які представляють нашу країну на міжнародному рівні. Ваша робота є надзвичайно важливою – кожне підняття українського прапора у фіналі закордонних змагань говорить про єдність нашого народу та стверджує волю кожного до перемоги! Не зупиняйтеся на досягнутому, попереду багато викликів та досягнень! Продовжуймо працювати на нашу Перемогу!», – сказав Олег Синєгубов.

Спортсмени подякували начальнику Харківської ОВА за підтримку та передали на зберігання кубок, який залишався на тимчасово окупованій території Куп'янської громади у приміщенні тренувальної бази. Після того, як ЗСУ звільнили від загарбників населений пункт, спортсменам вдалося повернути відзнаку вцілілою та неушкодженою.