Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Олег Синєгубов відзначив чемпіонку світу з боксу Вероніку Накоту почесною грамотою

Олег Синєгубов відзначив чемпіонку світу з боксу Вероніку Накоту почесною грамотою

Начальник Харківської ОВА та народний депутат України Павло Якименко зустрілися з майстром спорту міжнародного класу, чемпіонкою світу з боксу серед молоді Веронікою Накотою.

Харків'янці вручили почесну грамоту та подарунки.

«Сьогодні важлива кожна перемога України. Ваша перемога – це гордість для Харківської області. Підняття державного прапору на міжнародній спортивній арені демонструє не лише обдарованість наших людей, але й дух країни, яка щодня протистоїть ворогу і у боях виборює право на свободу та незалежність. Вітаю із досягненням високих спортивних результатів та дякую за піднесення міжнародного авторитету України», – сказав Олег Синєгубов. 

Він також додав, що Харківська обласна військова адміністрація навіть у такий непростий для країни час буде робити все можливе для розвитку й підтримки спортивної молоді та тренерського складу в регіоні. 

«Я вражений спортивними результатами, яких ви досягли. Хочу побажати не зупинятися та здобувати нові перемоги. Ваш приклад надихає молоде покоління. Впевнений, навіть найменші українці беруть із вас приклад. А ми спільно з Харківською ОВА будемо всіляко сприяти в тому, щоб ви могли здобувати нові спортивні перемоги для нашої країни», – зазначив народний депутат Павло Якименко.

Вероніка Накота подякувала Олегу Синєгубову та Павлу Якименку за відзнаку та підтримку. 

«Я присвячую перемогу своїй країні. Під словом країна я маю на увазі наших людей. Незламних людей незламного Харкова. Дякую нашим військовим, завдяки яким ми можемо зараз бути тут. Ми обов‘язково переможемо. Ми завжди були, є і будемо сильними», – сказала спортсменка.

Нагадаємо, вихованка боксерського клубу «Авангард/ХТЗ» Вероніка Накота, яка виступає у ваговій категорії до 70 кілограмів, наприкінці минулого року здобула перемогу на Чемпіонату світу з боксу серед молоді, що проходив в Іспанії.