Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Жителям Харківської області доставили ще майже 500 кубометрів дров

Жителям Харківської області доставили ще майже 500 кубометрів дров

Додаткову партію деревини для опалення Харківщина отримала від «Укрзалізниці». Дрова розподілили між Вовчанською та Вільхуватською громадами, де найскладніша ситуація з опаленням.

Загалом «Укрзалізниця» передала 480 кубічних метрів деревини для жителів деокупованих населених пунктів Харківщини.                                                                         

«Ми вдячні «Укрзалізниці» за надану допомогу. Адже ситуація з опаленням та комунікаціями на деокупованих територіях залишається непростою. Тому підтримка у забезпеченні дровами – вкрай важлива під час цього опалювального сезону», - зазначив начальника Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.  

У Вільхуватській тергромаді дрова отримали 120 родин. За даними начальника сільської військової адміністрації Євгена Шаповала, кожному домоволодінню передали по 2 кубічні метри дров.  

«Щиро дякую начальникам адміністрацій, «Укрзалізниці» і всім причетним за ці дрова та турботу», - зазначила жителька селища Приколотне Валентина Жиліна.  

Нагадаємо, що за постановою Кабінету Міністрів України жителям деокупованих населених пунктів Харківщини вже передали 40 тисяч кубометрів деревини для опалення. Подавши відповідну заявку до своїх місцевих рад, люди отримали по 6 кубометрів твердого палива.