Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Олег Синєгубов – про ситуацію на Харківщині станом на 5 січня

Олег Синєгубов – про ситуацію на Харківщині станом на 5 січня

Минулої доби російські окупанти з артилерії, танків та мінометів вели обстріли прикордонних населених пунктів Куп'янського, Харківського та Чугуївського районів області.

Під вогнем були: Куп'янськ, Вовчанськ, Красне, Стариця, Огірцеве, Дворічна, Кислівка та інші населені пункти. На щастя, від обстрілів ніхто не постраждав.

Начальник ХОВА повідомив, що в області залишається дуже високою мінна небезпека. Вчора в районі в с. Шийківка Ізюмського району під час проведення робіт з розмінування через детонацію боєприпасу загинув начальник групи піротехнічних робіт, підполковник цивільного захисту Сергій Гоцуляк. Йому було 42 роки.

Старший сапер тієї ж групи отримав поранення. Госпіталізований у стані середньої тяжкості.

Крім того, в районі міста Балаклія Ізюмського району на невідомому вибуховому пристрої підірвався цивільний чоловік 22 років. Госпіталізований з вибуховими травмами у стані середньої тяжкості.

«За добу піротехніки ДСНС знешкодили 44 вибухонебезпечні предмети. Вкотре закликаю усіх пам'ятати про мінну небезпеку та бути максимально уважними і обережними», – звернувся до мешканців області Олег Синєгубов.

На лінії зіткнення тривають запеклі бої. Підтримуємо наші ЗСУ та віримо в Перемогу!