Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Міжнародна платформа #МояВійна за кілька днів зібрала понад 100 000 переглядів історій українців

Міжнародна платформа #МояВійна за кілька днів зібрала понад 100 000 переглядів історій українців

Завдяки платформі кожен українець як свідок жорстокої війни російської федерації проти України може описати свою історію, викласти реальні факти та особисті переживання.

Громадяни всіх країн світу можуть побачити і прочитати ці факти рідними для них мовами і висловити свою підтримку Україні реальними діями. 

«Наразі дуже важливо, щоб весь світ об’єднався навколо України у боротьбі проти російської агресії, для цього необхідно донести до кожного громадянина демократичного світу, що насправді відбувається в Україні, – відзначає заступник Міністра культури та інформаційної політики України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Анастасія Бондар. - Міжнародна платформа #МояВійна – це саме той майданчик, який ефективно переконує наших міжнародних партнерів більше допомагати Україні у військовій та гуманітарній сферах задля спільної перемоги над загарбниками». 

Всього за кілька днів українці з усіх регіонів країни розмістили власні історії про війну, безпосередніми свідками яких вони стали. Ці історії вже переглянуто понад 100 000 разів і цей показник постійно збільшується. 

«На платформі можна не тільки розміщувати власні історії, але і ділитись найкращими з них у соцмережах. Тому ми звертаємось до всіх українців – розкажіть власну історію про війну в Україні – нас повинен почути весь світ!» – зауважила Виконавчий директор Асоціації інноваційної та цифрової освіти Марія Богуслав.  

Також вже запрацювали відповідна сторінка у Фейсбуці та Телеграм канал «#МояВійна». 

Теги