Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Черняк привітав кращих спортсменів Харківщини

Михайло Черняк привітав кращих спортсменів Харківщини

Заступник голови ХОДА взяв участь в урочистій церемонії нагородження переможців конкурсу з визначення кращого спортсмена Харківської області «Спортивна зірка Слобожанщини».

Спортивний захід відбувся за ініціативи відділення НОК України, за підтримки Харківської ОДА і Харківської міської ради.  

Михайло Черняк від імені керівника ХОДА Олександра Скакуна привітав кращих спортсменів Слобожанщини та побажав усім присутнім міцного здоров`я, наснаги та успіхів.

«Вже протягом чотирьох років відділення НОК України разом зі спортивними журналістами за участі всіх спортивних організацій області та міста Харкова за підтримки обласної державної адміністрації та Харківської міської ради проводить конкурс із визначення кращого спортсмена Харківської області «Спортивна зірка Слобожанщини» за підсумками участі в міжнародних та Всеукраїнських змаганнях. Це спільний проєкт, який поєднує кожну окрему думку й визначає щомісячно кращого спортсмена області та його особистого тренера», - підкреслив Михайло Черняк.

Також під час урочистого заходу юні каратисти отримали посвідчення кандидатів у майстри спорту, грамоти і подяки від керівництва ХОДА та обласної ради.

Довідка. За результатами конкурсу «Спортивна зірка Слобожанщини» у листопаді 2021 року кращими спортсменами стали: Алієв Мухаммед Емзарович – чемпіон світу з вільної боротьби 2021 року серед борців до 23 років в Республіці Сербія та Ченцов Микола Федорович - Заслужений тренер України, особистий тренер Мухаммеда Алієва.

У грудні 2021 відзначили: Самуляк Світлану Степанівну – бронзову призерку чемпіонату світу з важкої атлетики 2021 року в Узбекистані та Нікуліна Валерія Миколайовича – Заслуженого тренера України, особистого тренера Світлани Самуляк.