Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У будівлі Чугуївського фізкультурно-оздоровчого комплексу утеплюють купол

У будівлі Чугуївського фізкультурно-оздоровчого комплексу утеплюють купол

Новий ФОК зводять у межах Програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

За словами заступника Чугуївського міського голови Костянтина Барміна, будівельники також розпочали роботи з благоустрою, невдовзі укладатимуть асфальт.

«Наразі вже готують до пуску теплову систему, щоб забезпечити приміщення теплом під час проведення оздоблювальних робіт, - зазначив Костянтин Бармін. - Для Чугуївської громади, я сподіваюся, це буде нове вогнище для спортивного життя. Ми плануємо тут проводити спортивні змагання на різних рівнях. Дуже вдячні підрядній організації, яка серйозно поставилася до своєї роботи та працює плідно».

Також усередині ФОКу закінчують підготовку до оздоблювальних робіт. Через 2 тижні будівельники планують завершити утеплення купола і накрити його покрівлею. Утеплення проводять мінеральною ватою товщиною 250 міліметрів, а потім закриють все профлистом. Після чого перейдуть до внутрішніх робіт.

«Плануємо до кінця року все закінчити: оздоблення, тепло, світло, воду, благоустрій ділянки. Нині закінчуємо перегородки, санвузли, душові кабінки, роздягальні, склади для інвентарю. Тобто паралельно проводимо опалення і водопостачання. А вже з наступного тижня займатимемося шпаклюванням, штукатуркою, плиткою, електрикою», - сказав виконроб Олександр Нестеренко.

За проєктом на території ФОКу передбачена зелена зона, встановлення світлодіодних (LED) вуличних світильників та облаштування автостоянки.

Більше фото.