Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Куп’янському районі реалізували три проєкти в межах Програми «Велике будівництво»

У Куп’янському районі реалізували три проєкти в межах Програми «Велике будівництво»

Про це повідомив голова Куп'янської районної державної адміністрації Валерій Любота.

Зокрема, цього року в липні відремонтували приймальне відділення екстреної (невідкладної) медичної допомоги КНП «Куп’янське територіальне медичне об’єднання». Відтепер лікарі за необхідністю зможуть відразу провести пацієнтові УЗД та ендоскопічне дослідження, а також КТ. Уже наступного року в межах «Великого будівництва» планують реконструювати весь лікарняний комплекс.

Окрім цього, всередині жовтня зробили міст через залізницю на автомобільній дорозі О-211942 Куп'янськ – Кругляківка, км 6+915. Його побудували у 1967 році і цього року відбувся його перший капітальний ремонт з того часу.

Також на Куп’янщині завершили будівництво амбулаторії в селі Аркадівка (Шевченківська територіальна громада). Заклад зможе обслуговувати приблизно 2000 жителів Аркадівки, Великих Хуторів, Нижнього Бурлука, Новомиколаївки та Петрівки.

«Усі 3 об'єкти зроблені вчасно і якісно, тому ми дуже вдячні, - зазначив голова Куп'янської РДА. - Цього року відзначали 30 років незалежності України. 30 років наша країна розбудовувалася, але те, що робиться за останні два роки, це дуже добре. Це вселяє дуже велику повагу, адже куди б ми зараз не поїхали, наприклад, у Харків чи Київ, то бачимо будівництво. І це не тільки дороги чи спортивні, культурні заклади, а й лікарні, які пов'язані з життєзабезпеченням людей».

Також він додав, що кожен об’єкт, який реалізується в межах Президентської Програми, є важливим.

«Я дуже вдячний нашому Президентові за всі програми. Було дуже багато хвилювань, коли почалася пандемія, адже довелося виділяти додаткові кошти на лікування людей. Я радий, що не дивлячись на ці витрати, будівництво не припинилося», - зазначив Валерій Любота.