Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харківській області готуються до ремонту моста на дорозі Пересічне-Березівське

У Харківській області готуються до ремонту моста на дорозі Пересічне-Березівське

У Службі автомобільних доріг повідомили про наміри капітально відремонтувати міст на дорозі Т-21-12 у межах програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

За даними САД, капітальний ремонт мосту на км 1+115 автомобільної дороги державного значення Т-21-12 Пересічне – Березівське – /М-03/ з під’їздом до санаторію «Березівські мінеральні води» планують провести згідно з технічним завданням на розробку проєктної документації, затвердженого Державним агентством автомобільних доріг України.

Майданчик будівництва розташують у Дергачівському районі.

Технічні і технологічні дані:

  • кількість смуг руху – 2;
  • ширина смуги руху – 3,5 м;
  • ширина проїзної частини – (3,5) х 2 м;
  • розрахункова швидкість – 90 км/год згідно з ДБН В.2.3-4-2007.

«Реалізація даного проекту позитивно вплине на поліпшення транспортної інфраструктури України; підвищиться пропускна спроможність дороги; забезпечить пропускну здатність для місцевих і транзитних пасажиро- та вантажоперевезень; будуть створені умови для покращення транспортно-експлуатаційних показників роботи автотранспорту; належний стан покриття поліпшить умови проїзду та комфорт користувачів дорогою; підвищиться безпека дорожнього руху; покращиться транспортне сполучення між населеними пунктами, що сприятиме розвитку економіки, відновленню та розвитку транспортної системи місцевості; знизиться собівартість перевезень і час перебування пасажирів та вантажів у дорозі», - повідомили у Службі автомобільних доріг у Харківській області.

Пропозиції та зауваження щодо ремонту можна направляти протягом 30 днів з дати публікації за адресою: 61202, м. Харків, вул. Ахсарова, 2, Служба автомобільних доріг Харківській області, тел. (057) 336-83-28, (057) 336-73-39, kh_sad@ukravtodor.gov.ua.