Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Боксери області перемогли на чемпіонаті України

Боксери області перемогли на чемпіонаті України

З 7 по 11 вересня в Одесі проходив чемпіонат України з боксу серед чоловіків, на якому збірна Харківської області посіла перше загальнокомандне місце.

В Управлінні у справах молоді та спорту ХОДА повідомили, що участь у змаганнях взяли приблизно 200 спортсменів з усіх регіонів країни, які розіграли медалі у 13 вагових категоріях. У трьох із них перемогли харків’яни. Загалом боксери Харківщини завоювали в Одесі три золоті, одну срібну та три бронзові медалі.

Чемпіонами України стали:

- Богдан Толмачов (вагова категорія до 80 кг). У фіналі переміг одностайним рішенням суддів з рахунком 5:0 киянина Івана Сапуна.

- Сергій Горсков (вагова категорія до 86 кг). У фіналі з рахунком 5:0 переміг Андрія Ісакова з Вінницької області.

- Роберт Мартон (вагова категорія до 92 кг). У фіналі з рахунком 5:0 переміг Євгена Павловського з Полтавської області.

Срібним призером у вазі до 67 кг став Ярослав Харциз. Він поступився у фіналі роздільним рішенням суддів з рахунком 1:4 Віктору Петрову з Тернопільської області.

Бронзові медалі завоювали: Юрій Шестак (вагова категорія до 60 кг), Максим Коц (вагова категорія до 80 кг) і Роман Васютін (вагова категорія до 86 кг).

«У загальнокомандному заліку збірна Харківської області посіла перше місце. Друге було за боксерами Одеської області, а третє - у збірної Київської області», - зазначили в Управлінні.

За підсумками змагань буде сформовано збірну України, яка з 26 жовтня по 6 листопада в Сербії боротиметься за медалі чемпіонату світу.

Теги