Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

«Ми довели, що можемо розв'язувати надскладні завдання» – Скакун привітав нового керівника Нацполіції Харківщини

«Ми довели, що можемо розв'язувати надскладні завдання» – Скакун привітав нового керівника Нацполіції Харківщини

Головне управління Національної поліції в Харківській області очолив Станіслав Перлін.

1 вересня нового очільника поліції представив колективу голова Національної поліції України Ігор Клименко. Він зазначив, що на свою посаду Станіслав Перлін заступає  саме з 1 вересня.

Вітаючи Станіслава Перліна на новій посаді, очільник Харківської ОДА Олександр Скакун нагадав про важливість ефективної співпраці між органами державної влади та правоохоронцями. Він наголосив, що такий досвід на Харківщині є.

«У Харкові завжди була дуже сильна державна влада, яка спирається на правоохоронний блок і, зокрема, на органи поліції. Ми з вами разом довели в 2014 році, що можемо розв'язувати найскладніші завдання, які ставить життя. Ситуація взята була під контроль у дуже короткий час. Це – приклад того, як повинні працювати правоохоронці», - підкреслив Олександр Скакун.

Керівник Харківської ОДА також наголосив, що й зараз перед харківськими поліцейськими стоять важливі виклики.

«Поруч з тими стандартними завданнями, якими повинна займатися поліція, сьогодні маємо додатковий виклик - це вибори мера міста. Президент України Володимир Зеленський ставить нам чітке завдання: вибори повинні пройти чесно та прозоро. А перемогу має отримати найсильніший з кандидатів. І найголовніше: у харків’ян не має виникнути жодного сумніву щодо легітимності переможця. Це непрості виклики, і я впевнений, що Станіслав Перлін - це той самий керівник, який впорається із цими завданнями», - наголосив Олександр Скакун.

Ігор Клименко підкреслив, що Станіслав Перлін – харків’янин, він не є новою людиною в правоохоронних органах, а працював у системі МВС десятки років.

Підтримку депутатського корпусу та органів місцевої влади пообіцяла новому очільнику поліції й голова Харківської обласної ради Тетяна Єгорова-Луценко.

«Дякую за надану довіру! - відповів на привітання Станіслав Перлін. - Хочу запевнити, що докладу всіх зусиль, щоб гідно продовжити якісну роботу Національної поліції Харківщини. Попереду - повсякденна клопітка робота для створення єдиного поліцейського простору в регіоні, де кожен громадянин повинен відчувати себе захищеним».