Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Відкриємо Пісочинський міст до свят. Михайло Харнам

Відкриємо Пісочинський міст до свят. Михайло Харнам

Заступник голови обласної адміністрації анонсував відкриття руху через Пісочинський шляхопровід на автомобільній дорозі М-18-1 «Під’їзд до Міжнародного аеропорту "Харків"» на км 0+518.

Капітальний ремонт шляхопроводу відбувається у межах Програми Президента Володимира Зеленського «Велике будівництво».

«Рух мостом у Пісочині відкриємо до свят – Дня міста Харкова та Дня Незалежності України, як і обіцяли облдержадміністрація та Служба автомобільних доріг у Харківській області. Сьогодні на шляхопроводі проводяться випробування», - розповів заступник голови Харківської ОДА.

Начальник Служби автомобільних доріг у Харківській області Андрій Алексєєв зазначив, що після проведеного ремонту рух через шляхопровід буде без обмежень.

«Ми плануємо ввести в експлуатацію Пісочинський шляхопровід. Він відкриється для всіх категорій транспортних засобів, які рухаються дорогами загального користування», - зазначив Андрій Алексєєв.

Михайло Харнам підкреслив, що цього року збільшили обсяги робіт на штучних спорудах.

«Наступного року буде тільки збільшено темпи і кількість об'єктів мостових споруд. Цьогоріч уже набагато більше, ніж торік, і так само будемо нарощувати темпи в наступні роки», - зазначив Михайло Харнам.

Довідка. На об'єкті виконано демонтаж, роботи із заміни ригелю, укріплення стійок опор, влаштування нових капітелей та мостового полотна з гідроізоляцією, а також двошаровим асфальтобетонним покриттям. Дорожники виконали ремонт прогонових будов та влаштували зносостійке покриття на тротуарах.