Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Платформа енергоефективності розпочала роботу

Платформа енергоефективності розпочала роботу

Ресурс містить необхідну інформацію про реформу енергоефективності, інструменти для проведення заходів у різних сферах, а також базу знань для навчання профільних спеціалістів.

«Платформа енергоефективності - це майданчик для ефективної комунікації  між споживачами та фахівцями. Саме зараз на ресурсі можна знайти виконавця для впровадження енергоефективних заходів. До того ж на платформі споживачі можуть отримати інформацію про різноманітні програми, які допомагають покращити енергоефективність будинків або підприємств», - зазначив генеральний директор Директорату енергоефективності Мінрегіону Дмитро Петрунін.

Зокрема, на платформі можна порахувати витрати на тепло, електроенергію та визначити приблизну вартість енергомодернізації. А також дізнатися про кращі практики й шляхи економії енергії. Крім того, споживачі мають змогу знайти партнерів для якісної реалізації енергоефективних заходів. 

Платформу ЕЕ розроблено за підтримки проєкту «Просування енергоефективності та імплементація Директиви ЄС про енергоефективність в Україні», що впроваджується GIZ за дорученням урядів Німеччини та Швейцарії.