Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харківській ОДА обговорили хід підготовки Міжнародного дитячого медіафестивалю «Дитятко»

У Харківській ОДА обговорили хід підготовки Міжнародного дитячого медіафестивалю «Дитятко»

Захід пройде в Харкові з 6 по 9 вересня.

За інформацією голови ГО «Харківська асоціація дитячої екранної творчості «Дитятко» Володимира Дягілєва, цього року для участі у 18 номінаціях медіафестивалю подано 1450 конкурсних робіт 1245 авторів з 96 країн. Наразі експерти відібрали 156 робіт у різних номінаціях. Автори цих робіт представляють 40 країн світу, українську студію - 14 регіонів, включаючи Крим та Донецьку область.

Окрім списку номінантів, під час засідання Організаційного комітету Міжнародного дитячого медіафестивалю «Дитятко» було затверджено склад журі. До нього увійшли 6 фахівців з України та 3 іноземці - з Канади, Республіки Маврикій та Естонії. Це фахівці, причетні до галузі кіно, телебачення та радіо.

Як розповіла директорка Департаменту культури і туризму Харківської ОДА Людмила Терещенко, відкриття фестивалю заплановано на 6 вересня в Палаці студентів Національного юридичного університету.

«Для учасників міжнародного дитячого медіафестивалю протягом 3 днів буде запропоновано цікаву розважальну програму, - зауважила Людмила Терещенко. – Закриття заходу планується 9 вересня на базі гольф-клубу. Фінальна частина обіцяє бути цікавою та насиченою». 

Також, за її словами, організатори обов’язково врахують офіційну інформацію Міністерства охорони здоров’я та постанови головного санітарного лікаря щодо виконання карантинних заходів під час міжнародного заходу.