Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Роман Семенуха взяв участь у зустрічі з керівниками регіональних органів місцевого самоврядування

Роман Семенуха взяв участь у зустрічі з керівниками регіональних органів місцевого самоврядування

Захід пройшов 30 липня у Національному юридичному університеті імені Ярослава Мудрого.

На зустрічі були присутні керівництво обласної ради, голови районних рад, сільських, селищних, міські голови територіальних громад області, правоохоронні та контролювальні органи регіону.

У своєму зверненні до учасників заходу Роман Семенуха від імені голови Харківської ОДА Айни Тимчук подякував керівникам територіальних громад за плідну співпрацю.

«Сьогодні тут присутні чимало досвідчених керівників територіальних громад, які вже декілька каденцій мають честь служити людям і працювати в своїх громадах. Фактично після минулих місцевих виборів у нас трансформували не лише кількість районів, з 27 стало 7, у нас змінилася філософія відносин. Це відчувається і в медицині, і в освіті, і в бюджетах, і у відносинах з адміністрацією та з обласною радою. Насправді ми всі вчимося жити в нових умовах - умовах децентралізації», - зазначив Роман Семенуха.

Зокрема, на засіданні розглянули низку питання щодо дотримання законності у діяльності місцевих рад, забезпечення територіальної цілісності та безпеки, прозорого використання бюджетних коштів та дотримання фінансової дисципліни, ефективної взаємодії підрозділів ДСНС з місцевими радами, а також реалізації медичної реформи на місцях.