Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В Україні презентували бренд «Створено захисниками»

В Україні презентували бренд «Створено захисниками»

Спільний проєкт Міністерства у справах ветеранів України та фонду «Повернись живим» має на меті просувати ветеранський бізнес.

«Наші захисники створюють унікальні речі: равликова ферма, крафтові сири, ковальська продукція тощо, - зазначила під час презентації бренду Міністерка у справах ветеранів Юлія Лапутіна. - Але про це знає невелика кількість людей. Насправді вже багато ветеранів започаткували власну справу, працевлаштовують побратимів і є менторами. Тому ми вирішили на рівні держави та у співпраці з фондом «Повернись живим» зробити наших ветеранів-бізнесменів відомими, додати їм спроможності».

Назва бренду символізує всіх підприємців-захисників України, а також бізнес, який вони створюють. Гасло проєкту – «Довіра та відповідальність». Хрест, зображений на логотипі, є символом українського війська. У Мінветеранів зазначають, що він використаний в емблемі українського війська, а також саме форму хреста мають головні нагороди різних історичних періодів. Стилізований щит підкреслює, що проєкт належить українським захисникам.

За задумом авторів, один з елементів емблеми символізує Пульс захисника – активної людини, яка створює щось у своєму житті та в суспільстві.

Для реєстрації знаку Мінветеранів уже подало заявку до Укрпатенту. Найближчим часом на офіційному вебсайті Мінветеранів буде створено розділ, в якому розміщуватимуться оголошення про можливість використання торговельної марки поряд з основним логотипом товару або послуги, які виробляються та надаються ветеранськими підприємствами.