Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На виїзді з Чугуєва у напрямку селища Малинівка на мосту влаштували асфальтобетонне покриття

На виїзді з Чугуєва у напрямку селища Малинівка на мосту влаштували асфальтобетонне покриття

Поточний середній ремонт шляхопроводу на дорозі Чугуїв – Мілове км 2+852 проводять у межах Програми Президента Володимира Зеленського «Велике будівництво».

Як зазначили у Службі автомобільних доріг у Харківській області, ремонт мосту на автомобільній дорозі Н-26 розпочали наприкінці лютого цього року.

Спочатку дорожники виконали демонтаж мостового полотна половини споруди. Протягом чотирьох місяців провели ремонт правого та лівого проїзду, а саме: замінили мостове полотно з влаштуванням монолітної накладної плити, гідроізоляцію, асфальтобетонне покриття у двох шарах. Крім цього, по правому проїзду встановили нове перильне та бар’єрне огородження і влаштували водовідведення, покриття на тротуарах із зносостійкого сучасного матеріалу.

«Наразі ведуться роботи зі встановлення огородження та влаштування покриття на тротуарах лівого проїзду. Продовжуються роботи з ремонту опор та прогонових будов», - повідомили в САД.

Зокрема, рух автотранспорту здійснюється у реверсному режимі за допомогою світлофорного регулювання.

Дорожники планують завершити роботи в другому півріччі 2021 року.

Довідка. Міст через річку Сіверський Донець розташовується на автомобільній дорозі Н-26 на виїзді з Чугуєва у напрямку селища Малинівка. Довжина шляхопроводу становить 108,94 погонних метрів, рік побудови - 1989, але з того часу капітально не ремонтувався.