Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

«Бузок» запрошує на виставки живопису

«Бузок» запрошує на виставки живопису

Експозиції «Світ, мир, любов на шляху Істини» Ірини Фарафонової та «Сім життів, які я прожив» Сергія Прядка відкриються 21 липня.

Ірина Фарафонова у 2020 році закінчила магістратуру Харківської академії дизайну та мистецтв з відзнакою за освітньо-професійною програмою «Художньо-педагогічна терапія» і кваліфікацією «ступінь вищої освіти «магістр», спеціальність - «дизайн». Паралельно навчалась різних напрямків живопису.

Зараз Ірина Фарафонова працює керівницею юридично-психологічного центру Харківської Спілки офіцерів України за програмою «Психологічна адаптація і реабілітація Українського народу в умовах сучасного суспільства з урахуванням патріотичного виховання Українського народу та об’єднання його навколо інституту Головнокомандувача України».

Сергій Прядко  брав участь у ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС. Працював на самій станції та був черговим на складі зараженої техніки. Отримав звання учасника ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС І категорії, а також особи з інвалідністю війни ІІ групи.

«…Але життя продовжується. Мандрівки, бізнес, родина, діти додали барв у життя, розігнали смуток. Юнацькі мрії  – стати моряком та любов до моря – знайшли своє місце на  полотнах. Постійний інтерес до творчості Івана Айвазовського, Леонардо да Вінчі, Рафаеля Санті займають кожну вільну хвилину життя художника», - розповідають у галереї.

Роботи можна переглянути до 3 серпня.

Теги