Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

«Мистецтво Слобожанщини» запрошує на творчу зустріч з фотографом Юрієм Рудімом

«Мистецтво Слобожанщини» запрошує на творчу зустріч з фотографом Юрієм Рудімом

Зустріч з автором фотовиставки «Бурунді. Подорож у часі» відбудеться 16 липня о 17:00.

У галереї зазначають, що Юрій Рудім є лікарем-педіатром з 50-річним стажем роботи, останні 30 років працював головним лікарем.

«На початку його  багатої біографії була подорож до центральної країни Африки – Бурунді. Як звичайну людину 80-х років його багато чого вразило в іншій країні: особливості клімату, різноманітна природа та фауна, дружелюбні люди та їхні звичаї», – повідомляють у галереї.

Зокрема, на творчій зустрічі можна буде познайомитися з самим автором фотовиставки Юрієм Рудімом, послухати захопливі розповіді про те, як він провів три роки в країні Бурунді, де працював педіатром у місцевому госпіталі. Також присутні зможуть поставити питання та подивитися слайд-шоу з фотографіями, зробленими під час експедиції.

Довідка. Юрій Рудім народився у 1949 році  у с. Мурафа Харківської області, закінчив Харківський медичний інститут у 1972 році. Далі працював три роки у дільничій лікарні, спочатку лікарем-педіатром, потім головним лікарем. У цей час йому запропонували поїхати до південної країни. Два роки Юрій Рудім навчався в спецординатурі Київського медінституту ім. Богомольця з вивченням французької мови.