Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Олександр Скакун зустрівся із Саміром Адігозаллі

Олександр Скакун зустрівся із Саміром Адігозаллі

На заході 8 червня обговорили питання співпраці між Харківщиною та Азербайджаном.

Заступник голови обласної державної адміністрації Олександр Скакун привітав голову Центру міжнародних досліджень соціальних та політичних процесів Азербайджанської Республіки Саміра Адігозаллі від імені голови Харківської ОДА Айни Тимчук.

«Завжди раді нашим друзям! У нас багато гарних спільних справ. Харківська область стала домом для багатьох азербайджанців. Ми робимо все для того, щоб їм жилося комфортно», – сказав Олександр Скакун.

Він підкреслив, що Україну та Азербайджан пов’язує довготривала співпраця і взаємоповага, що є фундаментом стратегічних взаємин між нашими країнами.

Голова Центру міжнародних досліджень соціальних та політичних процесів Азербайджанської Республіки подякував Харківській облдержадміністрації за розвиток економічних і культурних зв’язків.

«Кожного дня розвиваються відносини між нашими країнами. Ми, як центр, також підтримуємо Україну і на міжнародній арені», – розповів Самір Адігозаллі.

Він передав нагороду «Хари Бюльбюль» для голови Харківської обласної державної адміністрації Айни Тимчук за заслуги у розвитку азербайджансько-української дружби.

Довідка. Нагорода «Хари Бюльбюль» була заснована радою Міжнародного центру соціально-політичних процесів (ISBAM). Мета – нагородження людей за увагу до азербайджанської культури за кордоном.