Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Напередодні Дня захисту дітей Антон Деньгуб відвідав Обласну дитячу лікарню №1

Напередодні Дня захисту дітей Антон Деньгуб відвідав Обласну дитячу лікарню №1

Він привітав маленьких пацієнтів лікарні зі святом від імені голови Харківської ОДА Айни Тимчук.

«Дорогі діти, завтра Україна і весь світ відзначатиме День захисту дітей. Я вітаю вас, бажаю здоров’я, багато справжніх друзів, успіхів у навчанні. Ви - майбутнє нашої держави. Ваш талант, ваша енергія та завзяття – це запорука великих справ для нашої країни. Я бажаю вам, щоб ви якомога швидше одужали та повернулися додому, до своїх рідних», - сказав заступник голови Харківської ОДА.

Також Антон Деньгуб привітав колектив Обласної дитячої клінічної лікарні №1 з 45-ю річницею заснування закладу.

«Дякую вам за вашу неоціненну працю. Лікарі, які повертають здоров’я та рятують життя наших дітей, - справжні герої. Бажаю вам життєвих сил та наснаги для добрих справ, які робите», - звернувся заступник голови ОДА до медиків.

Пацієнтів та колектив закладу зі святами привітав оркестр Харківської обласної філармонії, який зіграв для них концерт просто неба.

Генеральна директорка Обласної дитячої клінічної лікарні №1 Оксана Піонтковська зазначила, що виїзний концерт Харківської обласної філармонії на території лікарні організували вперше.

«Ми сьогодні дуже раді, що для дітей, які наразі лікуються у нас у лікарні, організували концерт. Навіть якщо діти не змогли через стан здоров’я вийти до музикантів, то побачили концерт з вікна. Вони не можуть поїхати у філармонію, тож філармонія приїхала сюди. Це був виїзний концерт, який нашим дітям подарувало керівництво Харківської області. Виступ видатних музикантів подарував і колективу, і дітям купу емоцій», - сказала Оксана Піонтковська.

Нагадаємо, цього року Обласну дитячу клінічну лікарню №1 ремонтують у межах Програми Президента Володимира Зеленського «Велике будівництво». Зокрема, тут проведуть утеплення будівель на загальній площі понад 8000 кв. м.