Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харкові проходить конференція, присвячена питанням лікування COVID-19

У Харкові проходить конференція, присвячена питанням лікування COVID-19

17 травня науково-практичний захід «Актуальні питання надання медичної допомоги хворим на коронавірусну інфекцію» відбувається на базі Харківського національного медичного університету.

Конференція, організована Харківською обласною державною адміністрації, зібрала керівників медичних установ, які надають допомогу пацієнтам з COVID-19, науковців для обговорення актуальних питань.

В.о. директора Департаменту охорони здоров’я Харківської обласної державної адміністрації Ігор Волченко зазначив, що питання боротьби з поширенням коронавірусної хвороби на території області пріоритетне для керівництва облдержадміністрації. 

«Уже понад рік ми живемо в умовах пандемії. Наші медики і науковці вже мають чимало напрацювань у лікуванні COVID-19. Ця конференція - гарна нагода поділитися з колегами досвідом та напрацюваннями у діагностиці та лікуванні хвороби. Всі питання суто практичні та дуже важливі, тому ми переконані, що конференція буде дуже корисною для медиків та допоможе їм у подальшій роботі», - сказав Ігор Волченко.

Він підкреслив, що участь у роботі науково-практичної конференції беруть представники медичної спільноти не тільки Харківщини, а й інших регіонів України та навіть гості з Білорусі.

Під час заходу учасники обговорюватимуть актуальні питання інтенсивної терапії під час COVID-19, особливості терапії COVID-19 у вагітних, перебіг коронавірусної хвороби у дітей та інші питання.