Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківські борці отримали 7 нагород на чемпіонаті України

Харківські борці отримали 7 нагород на чемпіонаті України

23 та 24 квітня в Харкові відбувся чемпіонат України з вільної боротьби серед спортсменів до 15 років.

Під час урочистої церемонії відкриття чемпіонату від імені голови Харківської облдержадміністрації Айни Тимчук учасників змагань привітав начальник Управління у справах молоді та спорту Костянтин Ананченко і побажав усім міцного здоров’я, а також досягнення найвищих спортивних результатів.

В Управлінні у справах молоді та спорту Харківської облдержадміністрації повідомили, що в чемпіонаті взяли участь 250 юнаків та дівчат 2006-2007 років народження з усієї України.

У підсумку на рахунку харківських борців 2 срібні та 5 бронзових медалей.

У ваговій категорії до 44 кг серед юнаків срібним призером став Віктор Бороган. Він успішно дійшов до фіналу, де поступився Олександру Григоришину з Чернівецької області.

Ще одне «срібло» Харківщині приніс Дмитро Симошенко. У ваговій категорії до 68 кг у фіналі він поступився Мурату Магомедханову з Донецької області.

У цій самій ваговій категорії третє місце посів ще один харківський борець Орест Товкач, який у чвертьфіналі програв своєму земляку Дмитру Симошенку, але потім успішно провів два поєдинки за бронзову медаль.

Також бронзовими призерами чемпіонату стали: Руслан Прокопов (вагова категорія – до 85 кг), Кароліна Поплавська (вагова категорія – до 50 кг), Дарина Підвальнюк і Алевтина Ляшенко (обидві – вагова категорія – до 54 кг).