Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківська ОДА сприяє вирішенню проблемних питань авіазаводу

Харківська ОДА сприяє вирішенню проблемних питань авіазаводу

15 квітня відбулась акція протесту працівників Харківського державного авіаційного виробничого підприємства, які вимагають виплатити борги із заробітної плати.

Враховуючи ситуацію, обласна державна адміністрація ініціювала проведення термінової зустрічі заступника голови обласної державної адміністрації Олександра Скакуна, начальника Управління розвитку промисловості ОДА Володимира Міщенка, представників адміністрації та профспілкової організації заводу та представника органу управління підприємством – заступника генерального директора ДК «Укроборонпром» Романа Забарчука.

У ході зустрічі було прийнято рішення про проведення на наступному тижні наради з керівництвом ДК «Укроборонпром», на якій концерн повинен представити реальний план погашення заборгованості ХДАВП - з чітким визначенням джерел фінансування, термінів та відповідальних осіб.

Крім того, концерну поставлено завдання розробити та затвердити план відновлення виробництва на ХДАВП – це має бути системний та комплексний виробничий план, який дозволить налагодити стабільну та ефективну роботу підприємства.