Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Голова Харківської ОДА Айна Тимчук висловила співчуття з приводу смерті Анатолія М'ялиці

Голова Харківської ОДА Айна Тимчук висловила співчуття з приводу смерті Анатолія М'ялиці

Герой України, заслужений машинобудівник пішов з життя 5 квітня.

«Висловлюю найщиріші співчуття рідним, близьким та колегам Анатолія Костянтиновича М'ялиці. Майже все своє життя, від студентських років до останніх часів, він присвятив авіабудівній галузі України. З життя пішов професіонал найвищого рівня, небайдужа і мудра людина. Його знання, розум та досвід протягом багатьох років працювали на розвиток промислового комплексу Харківської області та України. Світла пам'ять про Анатолія Костянтиновича назавжди збережеться в наших серцях», - сказала Айна Тимчук.

Довідка. М’ялиця Анатолій Костянтинович - Герой України, Заслужений машинобудівник України, доктор технічних наук, почесний професор Національного аерокосмічного університету «ХАІ» ім. М. Є. Жуковського, автор понад 70 робіт, присвячених теорії і практиці технологічної підготовки серійного авіаційного виробництва.

Тричі займав посаду генерального директора Харківського державного авіаційного виробничого підприємства - з 1985 року по 1990 рік, з 1996 року по 2002 рік, з 2008 року по 2015 рік. У 2002-2004 рр. обіймав посаду Міністра промислової політики України.