Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Айна Тимчук представила новопризначеного голову Красноградської РДА

Айна Тимчук представила новопризначеного голову Красноградської РДА

Розпорядженням Президента № 374 від 30 березня головою Красноградської районної держадміністрації призначено Віктора Войтенка.

5 квітня голова Харківської обласної державної адміністрації Айна Тимчук представила Віктора Войтенка активу району під час робочої поїздки на Красноградщину.

«Віктор Іванович уже ознайомився зі станом справ у районі. Головний виклик сьогодні – це боротьба з пандемією COVID-19. Необхідно збільшувати кількість ліжок для хворих у районі та забезпечувати їх киснем. Крім того, серед головних задач для голови РДА, - контроль за всіма об’єктами "Великого будівництва". Це приймальне відділення центральної районної лікарні і сільська амбулаторія. Ці об'єкти потрібно буде закінчити цього року», - зазначила під час зустрічі Айна Тимчук.

Новопризначений голова Красноградської РДА подякував очільниці області за довіру та наголосив, що має на меті створити в Красноградському районі максимально комфортні умови для життя кожного його жителя.

«Всіляко допомагатиму та сприятиму роботі органів місцевого самоврядування в межах своєї компетенції. Впевнений: тільки разом, об’єднавши зусилля, поважаючи один одного, цінуючи традиції рідного краю, можна досягти успіху. Щиро вірю, що Красноградщина з довірою в серці прийме мене в свою родину, і наші сподівання стануть спільними, як і спільним буде результат, напрацьований разом», - зазначив Віктор Войтенко.