Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Айна Тимчук взяла участь у виїзному засіданні Міжфракційного депутатського об’єднання «Слобожанщина»

Айна Тимчук взяла участь у виїзному засіданні Міжфракційного депутатського об’єднання «Слобожанщина»

Захід відбувся 26 березня.

Участь у засіданні також взяли голова Харківської обласної ради Артур Товмасян, голова Міжфракційного депутатського об’єднання «Слобожанщина» Павло Сушко, народні депутати України, керівники підприємств області, представники структурних підрозділів Харківської ОДА та керівництво правоохоронних органів. 

Розпочалось засідання з розгляду питання щодо результатів розслідування незаконних вирубок лісу на території ДП «Жовтневий лісгосп». За даними правоохоронних органів, незаконні дії здійснювалися на площі більш ніж 11 гектарів. Під час досудового розслідування було встановлено можливу причетність працівників підприємства до вирубки дерев. 

«Розслідування незаконної вирубки лісів – це питання правоохоронних органів. Ми зможемо виходити до центрального органу з кадровими пропозиціями тільки після висновків правоохоронців», - зазначила голова Харківської ОДА Айна Тимчук. 

Також під час заходу присутні обговорили питання забезпечення прав осіб з інвалідністю, впровадження інклюзії у навчальних закладах та питання роботи спеціалізованих шкіл на території  Харківської області.

На засіданні також розглянули питання децентралізації та стан трансформації центрів надання адміністративних послуг у Харківській області. Заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Антон Деньгуб зазначив, що наразі в області триває передача центрів надання адміністративних послуг на баланс громад. Наразі трансформовано 14 ЦНАПів.

«Створені 3 нові ЦНАПи при органах місцевого самоврядування, а саме - відділ ЦНАП в Ізюмському районі, ЦНАП Слобожанської селищної ради Чугуївського району і ЦНАП Олексіївської селищної ради Лозівського району», - розповів Антон Деньгуб.