Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Проблему з введенням в експлуатацію дитячого садка у Південному вирішено

Проблему з введенням в експлуатацію дитячого садка у Південному вирішено

Про це повідомила голова Харківської обласної державної адміністрації Айна Тимчук.

«11 березня Державна архітектурно-будівельна інспекція видала сертифікат на введення в експлуатацію дошкільного навчального закладу. Будівельні роботи в садочку були завершені ще в жовтні, але заклад досі не почав працювати. Мешканці Південного дуже довго на нього чекали, адже заклад украй необхідний, - зазначила Айна Тимчук. - Ситуація, яка склалася, була абсолютно неприпустимою, тому ми доклали максимум зусиль, аби якнайшвидше отримати всі дозвільні документи. І очікуємо, що найближчим часом діти підуть у садочок».

Нагадаємо, будівельні та ремонтні роботи у Південноміському ДНЗ розпочалися ще у 2018 році. У 2020-му проєкт реалізовували у межах програми Президента «Велике будівництво». Ще в жовтні минулого року роботи з реконструкції старого двоповерхового корпусу та будівництва нового триповерхового корпусу дитячого садка були завершені. Але об’єкт не був введений в експлуатацію.

Наприкінці січня цього року голова Харківської облдержадміністрації Айна Тимчук особисто відвідала садок та ознайомилася з результатами проведених робіт. Вона провела на об’єкті виїзну нараду з питань вводу в експлуатацію дитячого садочка у Південному, де поставила завдання профільним департаментам вирішити питання щодо початку роботи дошкільного навчального закладу.