Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ремонтні роботи у приймальних відділеннях у Богодухові, Валках, Лозовій і Балаклеї будуть завершені 1 квітня

Ремонтні роботи у приймальних відділеннях у Богодухові, Валках, Лозовій і Балаклеї будуть завершені 1 квітня

Про це повідомив директор Департаменту капітального будівництва Сергій Жуков під час брифінгу 11 березня після чергової сесії.

Зокрема, під час чергової сесії на Департамент капітального будівництва було виділено майже 33 мільйони гривень.

За словами Сергія Жукова, нині основний напрямок фінансування об’єктів – це завершення тих, які не введені в експлуатацію або не добудовані в минулі роки. Більша частина стосується об’єктів, які фінансувалися коштом Європейського інвестиційного банку.

«Протягом квітня плануємо завершити ремонтні роботи у приймальних відділеннях в межах програми «Велике будівництво», хочемо отримати сертифікати для всіх відділень. Зараз середній ступінь готовності об’єктів складає 90 %. На мою думку, найскладнішим об’єктом є приймальне відділення у Вовчанську. Там виникають питання з інженерією, важким обладнанням, виконанням технічних умов щодо електропостачання. Також одним з непростих об’єктів є Чугуїв», — зазначає Сергій Жуков.

Нагадаємо, що в 2021 році за кошти Державного фонду регіонального розвитку в області реалізовуватимуть 7 проєктів: дві черги будівництва нового онкологічного центру, ремонт Лозівського будинку культури, реконструкцію Близнюківської ЦРЛ. З місцевих бюджетів відбуватиметься співфінансування робіт з будівництва фізкультурно-оздоровчих комплексів у Люботині та Чугуєві. З обласного фонду охорони навколишнього природного середовища були виділені кошти на співфінансування реконструкції очисних споруд у Малинівці.