Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківські підприємства запрошуються до участі у Міжнародній біржі контактів

Харківські підприємства запрошуються до участі у Міжнародній біржі контактів

Захід відбудеться 3 березня в рамках проведення найбільшої в Західній Європі об’єднаної виставки Intec/Z.

За дорученням голови Харківської обласної державної адміністрації Айни Тимчук начальник Управління розвитку промисловості Володимир Міщенко провів zoom-конференцію з представниками Німецько-українська промислово-торговельна палати та Промислово-торгівельної палати м. Лейпциг (Німеччина) в рамках підготовки виставки-форуму «Kharkiv Prom Days 2021». Під час наради обговорили питання налагодження співробітництва Харківських підприємств з підприємствами Німеччини.

В ході обговорення майбутньої виставки представники Промислово-торгівельної палати м. Лейпциг запросили Харківські підприємства прийняти участь у Міжнародній біржі контактів.

Організатори заходу зазначають, що Intec/Z connect – одна з найбільших у світі виставок в області металообробки, машинобудування і верстатобудування, а також електроніки та електротехніки, сільськогосподарських машин, повітряного транспорту, енергетичного обладнання, оптичної індустрії, а також промислових послуг. В свою чергу, біржа контактів – онлайн захід який дозволяє наладити комунікацію між підприємствами Німеччини та інших країн світу. Участь у заході безкоштовна. При необхідності надається безкоштовний перекладач.

За ініціативи Володимира Міщенка, термін реєстрації у Міжнародній біржі контактів, для підприємств Харківської області було подовжено.

Запрошуємо усіх зацікавлених в налагодженні співпраці з підприємствами Німеччини зареєструватися за посиланням у термін до 25 лютого 2021 року.