Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Матвій Ражба переміг на турнірі в Чорногорії

Матвій Ражба переміг на турнірі в Чорногорії

З 16 по 22 лютого в Подгориці відбувся Міжнародний турнір з боксу «Адріатична перлина».

Участь у змаганнях взяли молодіжні збірні з 13 країн світу. За підсумками турніру українці здобули 4 золоті, 3 срібні та 8 бронзових нагород. З них 1 золота, 1 срібна та 5 бронзових медалей були на рахунку харківських боксерів.

Матвій Ражба переміг у ваговій категорії до 81кг. На шляху до золотої медалі він з рахунком 4:1 здолав суперника з Фінляндії, з рахунком 5:0 - боксера з Узбекистану, а у фіналі 4:1 - росіянина Максима Каверіна.

Дмитро Пащенко став срібним призером у ваговій категорії до 49кг, поступившись у фіналі супернику з Узбекистану.

Бронзові нагороди здобули: Руслан Цикало (вагова категорія - до 52 кг), Владимир Швирло (вагова категорія - до 60кг), В’ячеслав Бригаденко (вагова категорія - до 69кг), Микита Горбатенко (вагова категорія - до 91 кг), Михайло Уланський (вагова категорія - до 91кг).

У заліку серед чоловіків збірна України посіла перше місце, а в загальнокомандному – третє. Перше місце - у збірної Узбекистану, а друге – у команди Індії.

Турнір у Чорногорії був одним з етапів підготовки молодіжної збірної України до чемпіонату світу серед молоді, який у квітні цього року прийматиме Польща.