Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В Ізюмській центральній міській лікарні ремонтують відділення екстреної медичної допомоги

В Ізюмській центральній міській лікарні ремонтують відділення екстреної медичної допомоги

Зі станом об’єкту ознайомилася голова Харківської ОДА Айна Тимчук під час робочої поїздки в Ізюмський район 11 лютого.

Реконструкція відділення екстреної медичної допомоги КНП «Центральна міська лікарня Піщанської Богоматері» відбувається у межах програми Президента «Велике будівництво».

Згідно з проєктом, у відділенні буде відремонтовано покрівлю, внутрішні та зовнішні електричні мережі, системи водопостачання та водовідведення, газопостачання та теплопостачання. Також будуть відремонтовані кабінети та палати для хворих, облаштовано систему вентиляції. Проєктом передбачені також фасадні роботи та упорядкування території.

Крім того, у відділенні буде встановлено комп’ютерний томограф.

«Наразі ми маємо приватний КТ на території лікарні, але його використання дороговартісне для пацієнтів. Крім того, наш томограф зможе працювати цілодобово», - зазначив завідувач відділення екстреної невідкладної медичної допомоги КНП ЦМЛ Піщанської Богоматері Олег Широкий.

За його інформацією, у відділенні екстреної допомоги (яке також виконує функції приймального відділення) щороку отримують допомогу 10-12 тисяч жителів Ізюмського району.

«З них близько 7-8 тисяч - це ті люди, які потребують подальшого стаціонарного лікування. Решта - це люди, яким надається невідкладна допомога в амбулаторних умовах», - уточнив Олег Широкий.

Під час робочого візиту голови Харківської ОДА Айни Тимчук у лікарню обговорили питання, пов’язані з реалізацією проєкту. Відповідальним за виконання робіт структурам були дані доручення щодо прискорення реконструкції.