Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На «Турбоатомі» відзначили 87-у річницю заснування

На «Турбоатомі» відзначили 87-у річницю заснування

Колектив АТ «Турбоатом» привітали Віцепрем’єр-міністр України – Міністр з питань стратегічних галузей промисловості України Олег Уруський, керівництво Харківської ОДА та колеги - промисловці.

Олег Уруський відзначив, що не вперше відвідує підприємство і знайомий з його можливостями.

«Мені відомі його виробничі потужності, трудова слава, яка створена багатьма поколіннями працівників. Продукція «Турбоатому» відома в усьому світі. Дійсно, він є флагманом енергетичного машинобудування України», - звернувся до присутніх Віцепрем’єр-міністр України.

Від імені голови Харківської обласної державної адміністрації Айни Тимчук колектив «Турбоатому» привітав її радник Антон Деньгуб. 

«Сьогодні «Турбоатом» дійсно знаходиться на вершині прогресу і є прикладом для інших підприємств Харківської області. Ваш успіх – це результат злагодженої роботи та високого професіоналізму колективу. Дякую вам за вашу щоденну працю. Оглядаючи виробництво сьогодні, ми почули шум верстатів – і порівнювали його з музикою та з серцебиттям. Я хочу вам побажати, щоб це серцебиття ніколи не зупинялося», - сказав Антон Деньгуб.

Генеральний директор Акціонерного товариства «Турбоатом» Віктор Суботін зазначив, що минулого року на роботу підприємства вплинула коронакриза, але цього року підприємство планує працювати стабільно.

«Цей рік ми починаємо з активної роботи - в усіх цехах підприємства організовано виробництво. У нас нормальний виробничий план поточного року, який забезпечить підвищення темпів зростання. Ми однозначно забезпечимо високий рівень заробітної плати, соціальних стандартів й виплат», - підкреслив директор підприємства.