Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Дороги області прибирають від снігу 198 одиниць техніки

Дороги області прибирають від снігу 198 одиниць техніки

Як повідомляють у Службі автомобільних доріг у Харківській області, 1 лютого станом на 15:00 проїзд державними автошляхами забезпечено, обмежень руху не спостерігається.

Для оброблення доріг використано близько 1000 куб. м піщано-сольової суміші та 173 т технічної солі.

За прогнозами синоптиків, у південній частині області сніг, мокрий сніг поступово переходять у дощ. Опади зменшуються. Циклон вийде з області вночі 2 лютого.

«Наразі виконуються роботи з очищення доріг від талого снігу, оброблення протиожеледними матеріалами, а також очищення та оброблення автобусних зупинок», - повідомляють у Службі автомобільних доріг у Харківській області.

Дорожники попереджають, що за таких погодних умов, як коливання температурних показників з «плюса» на «мінус» і навпаки у поєднанні з опадами й високою вологістю повітря, є ймовірність виникнення слизькості на дорозі.

У разі ускладнення руху автошляхами державного значення  слід телефонувати за номерами: (057) 336-83-44 та (057) 336-77-00 (цілодобово).

Водіям великогабаритного транспорту радять користуватися майданчиками для відстою, розташованими вздовж державних доріг.