Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харківській області затвердили попередній перелік об’єктів, які фінансуватимуться коштом ДФРР

У Харківській області затвердили попередній перелік об’єктів, які фінансуватимуться коштом ДФРР

15 січня під керівництвом першої заступниці голови Харківської обласної державної адміністрації Тетяни Єгорової-Луценко відбулось засідання профільної регіональної комісії.

За інформацією заступниці директора Департаменту економіки та міжнародних відносин Харківської обласної державної адміністрації Ірини Коновалової, цього року обсяги фінансування Державного фонду регіонального розвитку для проєктів Харківської області складають 229 млн гривень.

Комісія затвердила перелік об’єктів, які, можливо, отримають фінансування з Державного фонду регіонального розвитку, а саме: будівництво комплексу КНП «Обласний центр онкології» (першої та другої черги), реконструкція очисних споруд у селищі Малинівка Чугуївського району, комплексу будівель Комунального підприємства «Близнюківська центральна районна лікарня» та капітальний ремонт нежитлової будівлі Лозівського міського Палацу культури.

«Це перехідні проєкти з минулих років, термін реалізації яких не перевищує 4 років, - розповіла Ірина Коновалова. – Також до переліку об'єктів включили переможців відбору проєктів 2020 року – це будівництво фізкультурно-оздоровчих комплексів у м. Люботині та м. Чугуєві».

Також під час заходу регіональна комісія з оцінки та забезпечення проведення попереднього конкурсного відбору інвестиційних програм та проєктів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися коштом ДФРР, ухвалила рішення щодо початку проведення конкурсного відбору інвестиційних програм і проєктів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися коштом Державного фонду регіонального розвитку у 2022 році. Заявки на участь приймаються з 15 січня по 1 березня 2021 року.