Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Регіони обговорили стан виконання програми Президента України «Велике будівництво»

Регіони обговорили стан виконання програми Президента України «Велике будівництво»

23 грудня відбулась селекторна нарада під керівництвом Міністра розвитку громад та територій України Олексія Чернишова.

Від Харківської області в нараді взяли участь перша заступниця голови Харківської ОДА Тетяна Єгорова-Луценко та профільний заступник Руслан Тихонченко.

Так, цього року в Харківській області в межах програми Президента України «Велике будівництво» здійснюється будівництво, реконструкція та капітальний ремонт 5 шкіл, 5 садочків, 5 стадіонів, реконструкція та капітальний ремонт приймальних відділень, а також поточний середній ремонт автомобільних доріг загального користування місцевого значення.

Як зазначила Тетяна Єгорова-Луценко, наразі будівництво загальноосвітніх навчальних закладів та дошкільних навчальних закладів завершено на 100%, спортивних об’єктів – на 99,4%. Зокрема, до кінця року планують завершити будівництво фізкультурно-оздоровчого комплексу в смт Новопокровка Чугуївського району. 

«До кінця року всі роботи по цьому об’єкту завершимо, на наступний рік залишаться лише роботи, пов’язані з упорядкуванням території», - запевнила перша заступниця голови ОДА. 

Олексій Чернишов відзначив досягнення Харківської області у напрямку будівництва спортивних споруд та дитячих садочків. Зокрема, у міністерській презентації результатів програми кращими були відзначені будівлі ФОКу в Дергачах та дитячого садочку в Пісочині.