Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

До кінця року в Новопокровці Чугуївського району завершать будівництво ФОКу

До кінця року в Новопокровці Чугуївського району завершать будівництво ФОКу

З ходом будівельних робіт під час робочої поїздки в район ознайомився заступник голови ХОДА Руслан Тихонченко.

За планами, фізкультурно-оздоровчий комплекс, будівництво якого почалося в 2019 році, повинен бути введений в експлуатацію до кінця цього року. Зараз рівень будівельних робіт склав 70%.

«Звертаю увагу підрядників на необхідності проведення робіт згідно із затвердженим планом, кошти ДФРР повинні бути використані в повному обсязі», - підкреслив Руслан Тихонченко.

Зараз на об'єкті почали утеплювати зовнішні стіни купола і проводити електрику. Також необхідно буде впорядкувати прилеглу територію. За словами підрядника, внутрішні роботи будуть проведені у встановлені терміни - вже готові стіни, йде скління, проведені комунікації: тепло і водопостачання.

«Значення нового ФОКу для району величезне, - підкреслює голова Чугуївської РДА Сергій Лободенко. - Адже Новопокровка стане центром ОТГ і буде обслуговувати такі великі населені пункти, як Стара Покровка, Есхар, Тернова. Також тут можна проводити змагання районного рівня, адже навіть у Чугуєві будівництво такого спортивного об'єкта - тільки в планах».