Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Реконструкцію Борівської опорної школи планують включити до «Великого будівництва»

Реконструкцію Борівської опорної школи планують включити до «Великого будівництва»

З результатами раніше проведених на об’єкті ремонтних робіт та нагальними проблемами навчального закладу ознайомився Руслан Тихонченко.

Заступник голови ХОДА 1 жовтня відвідав Борівський район з робочою поїздкою.

«Ще минулого тижня ми подали в Мінрегіон плани ХОДА, в яких включено цю школу - у переліку об’єктів, які ми пропонуємо включити до програми «Велике будівництво» у 2021-2022 роках», - повідомив Руслан Тихонченко.

Як зазначила директорка Окружного опорного закладу «Борівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1» Олена Шевченко, до 2018 року школа 40 років не ремонтувалася. За кошти обласного бюджету в 2018-2019 році було проведено низку ремонтних робіт. Тут замінили вікна, вхідні групи, утеплили приміщення та оновили систему опалення.

«Потрібно зробити відмостку та внутрішні роботи: відремонтувати коридори, туалети, харчоблок та замінити системи водо- й електропостачання. Головне, щоб роботи були проведені комплексно. Тому дуже сподіваємось, що заклад у майбутньому долучиться до Президентської програми «Велике будівництво», - зауважила Олена Шевченко.

За даними директорки, наразі в опорному закладі навчаються 600 дітей, разом з 4 філіями, де діти навчаються до 9 класу, їхня кількість збільшується до 821 учня. У перспективі кількість дітей збільшуватиметься. Саме тому, оглядаючи територію школи, районне керівництво та директорка школи просили Руслана Тихонченка сприяти вирішенню питання з довгобудом спорткомплексу, який знаходиться поруч. За планами борівчан, цю будівлю можна добудувати та приєднати до школи.