Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Віцепрем’єр-міністр України Олег Уруський відвідав КБ ім. Морозова

Віцепрем’єр-міністр України Олег Уруський відвідав КБ ім. Морозова

Керівник Міністерства з питань стратегічних галузей промисловості під час дводенного візиту на Харківщину ознайомився з роботою підприємств регіону.

Серед підприємств, які 14 серпня відвідав Олег Уруський, - ДП «Харківське конструкторське бюро з машинобудування імені О.О. Морозова». З роботою КБ віцепрем’єр-міністра ознайомив директор Яків Мормило.

«Нашому підприємству 91 рік у цьому році. Працює 950 осіб, з них 450 – конструктори, інші – робочі. Займаємося розробкою всієї легкої колісної бронетанкової техніки, також важкої гусеничної», - відзначив Яків Мормило.

Зараз підприємство має державне замовлення на виготовлення БТРів та вже завершує його виконання, спеціалісти працюють у 2 зміни. На наступний рік на КБ Морозова розраховують також отримати замовлення від Міністерства оборони – на ще 45 БТРів та машини «Дозор-Б».

Під час відвідування КБ Олег Уруський поспілкувався з керівництвом підприємства щодо проблемних питань, які потребують вирішення на рівні міністерства та керівництва ДК «Укроборонпром», а також ознайомився з роботою ключових виробничих підрозділів.