Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Новий ФОК у Дергачах відкриють найближчим часом

Новий ФОК у Дергачах відкриють найближчим часом

Фізкультурно-оздоровчий комплекс, який будують у рамках програми Президента «Велике будівництво», практично готовий до роботи. Залишається лише завезти та встановити обладнання.

Голова ХОДА Олексій Кучер ознайомився з ходом робіт на об’єкті під час робочої поїздки у Дергачівський район.

«Цей проєкт уже сьогодні готовий на 100%, найближчим часом ми отримаємо документи на введення в експлуатацію комплексу», - повідомив Олексій Кучер.

Він відзначив підтримку народних депутатів від Харківщини, які допомогли регіону отримати достатньо коштів на реалізацію програми «Велике будівництво», за якою в регіоні будують 5 шкіл, 5 дитячих садочків та 5 спортивних об’єктів.

«Для області це дуже важливо. Це визначає як Президент, так і вся наша команда. І це демонструє нашу єдність у тих програмах, які фактично визначаються основними для розвитку нашої держави», - сказав голова ХОДА.

«Я також хочу сказати, що держава працює системно, що ми всі працюємо командою. Я дякую голові ОДА за увагу до програми «Велике будівництво». Це дуже важливо для розвитку району. І ми сподіваємося, що маленькими кроками, але системно будемо рухатися далі», - зауважив народний депутат Євген Пивоваров.

У Дергачівському ФОКу буде розміщуватися багатофункціональна зала для ігрових видів спорту: мініфутболу, баскетболу, тенісу та волейболу. Також тут будуть тренажерну залу і фітнес-центр. Будівля оснащена роздягальнями з душовими кабінами. Тут є кабінет надання медичної допомоги, тренерська кімната. Будівля обладнана відповідно до вимог інклюзивності.

Займатися спортом у комплексі зможуть всі жителі Дергачівського району. У ФОКу одночасно зможуть займатися близько 80 осіб, на день його зможуть відвідувати 400 осіб.

«Наразі ми вже маємо документи від теплових мереж щодо виконання технічних умов, є документи щодо водопостачання та водовідведення. Зараз проходять випробування електричної частини, висновки будуть найближчим часом. Плануємо протягом найближчих двох тижнів отримати всі необхідні документи для вводу в експлуатацію», - розповів директор підрядної організації Олександр Божко.

Будівництво ФОКу обійшлося у 27,5 млн грн.

«При виконанні робіт ми зекономили близько 1,3 млн - і використали ці кошти на огородження, відеонагляд, кондиціонування в залі», - повідомив Олександр Божко.

Теги