Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Олексій Кучер вручив нагороди переможцям Обласного художнього конкурсу дитячого малюнку «Світ і я»

Олексій Кучер вручив нагороди переможцям Обласного художнього конкурсу дитячого малюнку «Світ і я»

Цього року учні шкіл області подали на конкурс близько 300 робіт.

Відкриваючи захід, Олексій Кучер відзначив, що тема екології – пріоритетний напрямок його роботи як голови Харківської обласної державної адміністрації. 

«Для мене це не просто слова, у мене болить душа за те, що відбувається у нас в Харківській області, країні та світі, - сказав Олексій Кучер. – Те, що відбувається у навколишньому середовищі, це, в першу чергу, ставлення нас самих до себе. І коли я бачу такі малюнки дітей, їх ставлення до екології, я розумію – ми можемо все змінити».

Цього року Обласний художній конкурс дитячого малюнку «Світ і я» проводиться вже вчетверте. Журі конкурсу на чолі з головою конкурсної комісії Вірою Чурсіною визначили переможців у трьох вікових категоріях: молодша група (8 - 11 років), середня група (12 - 15 років) та старша група (15 - 17 років). 

«Цей рік був трохи напружений у тому плані, що екологічна ситуація у нас ускладнюється. Ви бачите і повені, і пожежі. І виявляється, що вони дійсно знайшли відгук у ваших роботах», - розповіла Віра Чурсіна.

Голова ХОДА відзначив кращі роботи конкурсу та нагородив переможців почесними грамотами, грошовими преміями та премією «Надія».

«Давайте разом змінимо екологічний стан, - звернувся до присутніх Олексій Кучер. - Розпочнемо з регіону, а потім змінимо екологічний стан країни та світу».