Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У жовтні для жителів Дворічної запрацює оновлений центр первинної меддопомоги

У жовтні для жителів Дворічної запрацює оновлений центр первинної меддопомоги

10 липня голова ХОДА Олексій Кучер з робочим візитом перебуває на території Дворічанського району.

Очільник області відвідав Центр первинної медико-санітарної допомоги у селищі Дворічна та ознайомився з ходом ремонтних робіт на об’єкті. Ремонтні роботи тут проводяться у рамках проєкту Надзвичайної кредитної програми для відновлення України.

«Ми робимо все, аби покращити умови для обслуговування населення найвіддаленіших районів Харківщини, - сказав Олексій Кучер. – У червні передали центру службовий автомобіль і паралельно проводимо ремонтні роботи».

За словами директорки комунального неприбуткового ЦПМCД Юлії Грінаковської, ремонтні роботи на об’єкті проводять вперше за мінімум 20 років.

«Після завершення робіт з ремонту та реконструкції ми дуже сподіваємось, що для наших пацієнтів і для персоналу будуть створені комфортні умови», - зазначила Юлія Грінаковська.

За її словами, підрядник проводить роботи дуже якісно та швидко. Представники підрядної компанії обіцяють завершити ремонті роботи не за планом, у грудні, а раніше - на початку жовтня. 

Коштом програми також втілять заходи з енергоефективності на об’єкті, аби не лише зробити умови комфортними, а й зменшити витрати на комунальні послуги.

«Також у програмі передбачено не лише проведення ремонтних робіт, а й закупівля нових меблів та обладнання»,  - зазначила директорка.