Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У ХОДА розробляють Регіональний план управління відходами в Харківській області

У ХОДА розробляють Регіональний план управління відходами в Харківській області

Селекторна нарада, присвячена цьому питанню, під головуванням заступника голови ХОДА Руслана Тихонченка відбулася 21 травня.

Під час заходу Руслан Тихонченко зазначив, що на розробку Регіонального плану управління відходами в Харківській області відведено не так багато часу - вже наприкінці 2020 року необхідно подати фінальний варіант.

«Департаментами ХОДА вже напрацьовані суттєві пропозиції до цього проєкту, - зазначив заступник голови ХОДА. – Також ми вже отримали рекомендації Державної екологічної інспекції щодо підготовчої роботи зі створення регіонального плану».

Директор ТОВ «Український науково-дослідний інститут з розробки та впровадження комунальних програм та проєктів» Андрій Кібець зазначив, що ведеться активна робота з представниками районних адміністрацій щодо збору інформації.

За його словами, новий Регіональний план управління відходами в Харківській області значно відрізнятиметься від інших документів, які розроблялись раніше.

«Відзначу, що цей документ відрізняється від усіх інших програмних документів з управління відходами, що розроблялись раніше, - насамперед тим, що він у своєму складі охоплює всі види відходів, які утворюються на території області», - сказав Андрій Кібець.