Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Зачепилівській ЦРЛ цього року проведуть ремонтні роботи

У Зачепилівській ЦРЛ цього року проведуть ремонтні роботи

Про це повідомив голова ХОДА Олексій Кучер під час робочої поїздки до Зачепилівського району.

«Для лікарні це дуже важливе питання. Необхідні кошти виділені з обласного бюджету, й після завершення тендерних процедур розпочнуться ремонтні роботи», - повідомив Олексій Кучер.

Головна лікарка Зачепилівської ЦРЛ Світлана Жарікова розповіла про роботи, які були проведені в закладі раніше та плануються цього року. Вона повідомила, що до складу ЦРБ входить поліклініка, яка розрахована на 68 прийомів на день, та стаціонар на 65 ліжок.

«Торік у поліклініці та хірургічному корпусі поміняли вікна, у деяких відділеннях проведено ремонт. На сьогодні ремонту потребують дитяче та терапевтичне відділення. Проєктна документація вже підготовлена. Також з обласного бюджету виділені кошти на ремонт покрівлі та внутрішні роботи в цих корпусах», - відзначила Світлана Жарікова.

Також 7 травня медики Зачепилівського району отримали чергову партію засобів індивідуального захисту. Передаючи медичний вантаж, голова ХОДА відзначив, що допомога надана благодійниками та соціально відповідальним бізнесом.

«Використовуйте засоби індивідуального захисту - не відкладайте їх, адже, на жаль, зараз в області серед хворих на коронавірус велика кількість лікарів, - зазначив Олексій Кучер. - Медики повинні бути захищені першою чергою, тому вчасно надавайте нам списки потреб щодо засобів індивідуального захисту».

Лікарі ЦРЛ та центру первинної медико-санітарної допомоги підтвердили, що засоби індивідуального захисту – це ті витратні матеріали, яких завжди бракує.

Під час робочої поїздки на Зачепилівщину голова ХОДА також ознайомився з ходом ремонтних робіт на дорогах місцевого значення та поклав квіти до меморіалів воїнам Другої світової війни.